Dnevni horoskop za 24.01.2014.

 Današnji dnevni horoskop za 24. januar 2014.

Nedelja kad je otiš’o Hase… Oni stariji se dobro sećaju te legendarne pesme Zabranjenog pušenja, a baš na današnji dan je otišao Hase, BH fudbaler po kome sarajevski stadion nosi ime, i kome je Dr Nele Karajlić posvetio tu pesmu. Petak je, nećemo puno da vas zamaramo, samo da se prisetimo da je pre tačno 20 godina deda Avram zaustavio rekordnu hiperinflaciju u SRJ, rođene su Nastassja Kinski i Mischa Barton, a pored Hasea otišao nam je i Čerčil. Petak, najlepši dan u nedelji, nećemo da vas zadržavamo, želimo vam lep, ma prelep vikend!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh vam se nalazi na dohvat ruke i zato učinite sve što je potrebno da ostvarite maksimum.
LJUBAV
Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi oko vas misle drugačije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu.
ZDRAVLJE
Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate. Neophodna su vam praktična rešenja. Potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam.
LJUBAV
Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Delujete vrlo uporno.
ZDRAVLJE
Prijaće vam opuštanje.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Razmena ideja i timski rad uvek potencijalno donose bolje rezultate.
LJUBAV
Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.
ZDRAVLJE
Prijaće vam više sati zdravog sna.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Ne želite da neko menja vašu poslovnu orijentaciju. Potrebno je da se informišete o svim mogućnostima jer spoj dobre intuicije i analitičke procene donosi novi uspeh.
LJUBAV
Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate ili na nečije primetno negodovanje.
ZDRAVLJE
Važno je da poboljšate svoju fizičku kondiciju.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti.
LJUBAV
Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha.
LJUBAV
Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicima. Pokazaće se da imate dobru poslovnu procenu i rešenja.
LJUBAV
Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama, zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete.
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Razmislite, intelektualne sposobnosti su presudne u proceni.
LJUBAV
Teško vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumevanje za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani dokle god imate jasnu predstavu o tome šta želite.
LJUBAV
Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet. Ponekad vam je teško da pretpostavite različita mišljenja.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja vas samo nepotrebno usporavaju.
LJUBAV
Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike.
LJUBAV
Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite.
ZDRAVLJE
Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Jasno vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmeravate na osnovne ciljeve, ali ne odustajete ni od nekih alternativnih ideja.
LJUBAV
Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće ume da vas iznenadi.
ZDRAVLJE
Odlično.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!