Dnevni horoskop za 24.02.2014.

Današnji dnevni horoskop za 24. februar 2014.

Evo ga ponedeljak, svi mu se naravno radujemo i ni malo nam ne smeta to što smo jutros jedva ustali, što smo nekoliko puta poželeli da odemo na godišnji odmor, što krevet nikada nije bio topliji i udobniji… Ali, što se mora – mora se. Dan širom sveta obeležavaju Apple fanovi čije je božanstvo rođeno na današnji dan, naravno reč je o legendi Steve Jobs-u, a pored njega danas će proslaviti i fanovi lepe Kristin Davis i lepog Billy Zane-a… Mi nećemo ništa da slavimo, već ćemo da radimo, dnevni horoskop je tu pa pogledajte kako da pregurate ovaj ponedeljak!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama.
LJUBAV
Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Jasno vam je da sve ima svoj vek trajanja, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevazđene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje.
LJUBAV
Partnerovo nerazumevanje na vas deluje obeshrabrujuće i reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su vam lakše dostupni.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Neko vam jasno daje do znanja da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika.
LJUBAV
Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima. Prija vam nečije intimno društvo i potreba da vam iskreno ugodi.
ZDRAVLJE
Važno je da sredite svoje misli i osećanja.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, međutim vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo.
LJUBAV
U emotivnom smislu, bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku zabranjenu zonu ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da vas razočara.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Očekuju vas interesantni susreti. Oratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima.
LJUBAV
Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje. Nastavite sa proverenom taktikom.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu.
LJUBAV
Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Unosite više vitamina.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Neko iznenada remeti vaše poslovne planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose.
LJUBAV
Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom i realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti.
LJUBAV
Privlači vas nova emotivna igra. Upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće vam neki novi susret.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga.
LJUBAV
Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki ljubavni signal.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Rizik prepustite drugima.
LJUBAV
Iskrene emocije uvek deluju lekovito. Zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja vas prati.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne namere.
LJUBAV
U ljubavnim očekivanjima, kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Izbegavajte stresne situacije.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično znacenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati veoma brzo.
LJUBAV
Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja.
ZDRAVLJE
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!