Dnevni horoskop za 25. avgust 2015.

Današnji dnevni horoskop za 25. avgust 2015.

Divan dan nam dolazi, bez kiše ali i bez paklenih vrućina pa ćemo moći da uživamo od sumraka do svitanja. Mesec će nam danas preći u znak Jarca pe ćemo tokom dana biti jako ozbiljni, formalni i otvoreni za sve ozbiljne razgovore ali i dešavanja. Pa to iskoristite ako ste planirali da imate neki poslovni sastanak, ako nešto kupujete ili prodajete, ili ako sa nekim treba ozbiljno da popričate, bio to partner ili vaš šef. Danas su sve prilike da ćete jako dobro i smisleno pričati a samim tim se i približiti postavljenom cilju.
Neke stvari koje su za vas opterećujuće danas bi mogli da završite sa dosta manje nerviranja i sekiranja nego inače, pa razmislite šta vas to muči, šta treba da pokrenete a nikako ne želite i skinite jednu brigu sa vrata.
Drugi deo dana imaćete dobre aspekte za odmaranje, npr uz neku dobru knjigu, za čitanje u krevetu, a pre toga možete sebe da častite nekim ukusnim jelom, makar čokoladom, neće vam škoditi.
Želimo vam uspešan dan!

PS. Ako želite da znate šta vas čeka tokom septembra, pogledajte tek pripremljeni mesečni horoskop za septembar!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

POSAO
Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha.
LJUBAV
Jasno vam je da ne možete lako da promenite nečije mišljenje ili odluku u privatnom životu. Nema potrebe da izgovarate teške reči pred voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

POSAO
Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspeh može da unapredi vaš poslovni, društveni i privatni status.
LJUBAV
Potrudite se da vam lični uspeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju vas vezuju slični afiniteti kako biste podelili svoju radost sa drugima.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Stalo vam je da se izborite za bolji plasman na poslovnoj sceni ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Zbog velikih ambicija zanemarili ste neke propratne događaje.
LJUBAV
Partner vam postavlja neka logična pitanja, ali vi delujete neubedljivo u svojim odgovorima. Možda suviše priželjkujete da se ostvari samo ono što je vama milo.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

POSAO
Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to činite u nekom pogrešnom trenutku. Ipak, nemojte dozvoliti da vas uhvati panika. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust.
LJUBAV
Svet oko vas izgleda mnogo bolje ili lepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Ugodite svojoj porodici i osetićete iskrenu radost.
ZDRAVLJE
Izražena napetost.

POSAO
Potrebno je da se prilagodite na nove uslove rada. Pokažite da imate dovoljno interesovanja da prihvatite različite uslove i savremenije ideje.
LJUBAV
Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite veliki utisak na osobu koja vam se dopada. Delujete samouvereno i to se pozitivno odražava na vašu porodicu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Pokušavate da preduhitrite nečiju nameru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Potrebna vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama.
LJUBAV
Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Niko nije bezgrešan tako se ni od vas ne očekuje uvek savršena uloga ili da ste bez mane.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

POSAO
Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

POSAO
Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji.
LJUBAV
Privlače vas emotivne situacije koje deluju suviše komplikovano ili izazovno. Na kraju, sve može biti i dobro, ako umete da se zaustavite u nekom kritičnom trenutku.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Poslovni dogovor vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Stalo vam je da pravilno postupate prema osobi koja ima pozitivnu ulogu u saradničkim odnosima.
LJUBAV
Ponekad treba jasno pokazati svojim postupcima kako umete pravilno da razlikujete i uvažavate prave vrednosti. Pokažite voljenoj osobi da iskreno cenite sve ono što dobijate.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

POSAO
Neko pokušava da vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi vaše saznajne vidike u različitim pravcima. Iskustvo koje stičete u poslovnoj saradnji pokazaće se od velike koristi.
LJUBAV
Partner dobro prepoznaje vaše namere bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikrivati istinu duže nego što je to dozvoljeno.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

POSAO
Postoje različite situacije koje vas nepotrebno usporavaju. Teško vam je da ostvarite svoje namere i ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima.
LJUBAV
Često menjate svoje emotivno raspoloženje. Budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira vaše ponašanje. Slobodno zatražite nečiju podršku.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

POSAO
Suviše subjektivno tumačite neke poslovne događaje i skloni ste čestim promenama u mišljenju. Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspeh ili za propuštenu priliku.
LJUBAV
Voljena osoba očekuje da doslovno ispoštujete neki zajednički dogovor i nema previše razumevanja za vaše izgovore ili opravdanja. Uložite dodatni napor.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/888-889
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!
Pozivi trenutno mogući samo iz Srbije.

Detaljan Mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2015. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!