Dnevni horoskop za 26.02.2014.

Današnji dnevni horoskop za 26. februar 2014.

Približavamo se kraju februara, već sabiramo utiske i spremamo se za mart. Iako smo u februaru uglavnom uživali u prolećnim i jesenjim danima, u martu ćemo, ako je verovati prognozama, morati da vadimo letnje stvari iz ormara, a zimske da spakujemo do sledeće zime. Još 3 dana traje najkraći mesec, a danas u toku dana očekujte od nas detaljnu prognozu za mesec mart, biće lepih stvari i slatkih iznenađenja tokom sledećeg meseca. Da se vratimo na današnji dan, pamti se kao dan rođenja pevača Johnny Cash-a, Michael Bolton-a, Victor Hugo-a, Levi Strauss-a i našeg Predraga Danilovića kome posvećujemo današnji dan, oni stariji koji iole prate košarku dobro znaju zašto!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Ne cvetaju vam ruže, ali nemate hrabrosti da napustite posao zbog loše finansijske situacije. Strpite se još neko vreme dok vam se ne ukaže neka bolja prilika.
LJUBAV
Partner ne razume igre koje igrate. Otvorite se i pokažite mu šta osećate. Jedino ćete tako poboljšati vaš odnos.
ZDRAVLJE
Nervozni ste i pod stresom, što loše utiče na imunitet.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Svi poslovni razgovori protećiće dobro. Imaćete sjajnu komunikaciju sa kolegama, a sa nadređenima pogotovo. Iskoristite situaciju.
LJUBAV
Susret sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti će vas u isto vreme i obradovati i rastužiti. Dobro razmislite da li želite nešto ponovo sa njom.
ZDRAVLJE
Zakažite kontrolu kod zubara.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Bićete nervozni i posebno neprijatni prema onima koji vam stanu na žulj. Ipak, sedi vam i posebno važan poslovni susret koji će vam otvoriti mnoga vrata. Iskoristite ga.
LJUBAV
Ponašanje vašeg partnera vam se već neko vreme ne dopada, ali ne znate kako da mu to date do znanja.
ZDRAVLJE
Mogući su bolovi u zglobovima.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Već danima osećate neobjašnjiv umor, što se odražava i na vaše radne navike. Pitajte nekog od kolega za pomoć. Iznenadićete se njihovom spremnošću da vam izađu u susret.
LJUBAV
Dosadila vam je trenutna situacija, a niste sigurni kako da je rešite. Porazgovarajte sa nekim o tome, možete čuti dobar savet.
ZDRAVLJE
Umor uzima danak.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Imaćete mnogo energije i ništa vam neće biti previše teško. Iskoristite to da završite sve zaostale poslove koji su se nagomilali.
LJUBAV
Ako ste slobodni,potrudite se da se posebno sredite pre nego što izađete iz kuće. Moguće je novo, veoma interesantno poznanstvo.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Osećate se kao da ste slabo motivisani na radnom mestu, a to čini da se manje trudite. Nemojte gubiti entuzijazam već istrajte u svom napornom radu.
LJUBAV
Imate osećaj da se partner polako hladi. Obraćajte nešto manje pažnje na njega i partite njegovu reakciju, postoji mogućnost da ste sve umislili.
ZDRAVLJE
Smanjite obroke.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Opterećeni ste poslom i čini vam se da sve veći broj radnih zadataka pada na vaša pleća. Izdržite i nemojte previše da se žalite jer ćete ispasti lenji.
LJUBAV
Partner se oseća zapostavljeno. Možda je vreme da se zapitate zbog čega i da mu posvetite više pažnje.
ZDRAVLJE
Imate problema sa spavanjem, što može značiti da ste nervozniji nego inače.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Pazite kome se poveravate na poslu. Nisu svi onoliko dobronamerni koliko se predstavljaju. Pogrešno shvaćeni komentari mogu vam načiniti veliku štetu.
LJUBAV
Čini vam se da nikada niste bili u boljim odnosima sa partnerom. Izgleda da će harmonija potrajati neko vreme.
ZDRAVLJE
Počnite zdravije da se hranite.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Iz nekog razloga čini vam se da poslovni saradnici ignorišu svaki vaš predlog. Pokušajte da predstavljate stvari na nešto kreativniji način.
LJUBAV
Voljena osoba bi mogla da se naljuti na vas gotovo bez ikakvog razloga. Nemojte reagovati na njene optužbe i sačekajte da oluja prođe.
ZDRAVLJE
Posetite lekara.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Imate manjak samopouzdanja i to se oseća i u vašem radu. Slobodno više cenite sebe i imaćete više uspeha u poslu i u odnosima sa kolegama.
LJUBAV
Iako vam se možda ne dopadaju neki potezi koje pravi vaša voljena osoba, ponekad bi bilo bolje da prećutite. Niko ne voli da bude konstantno kritikovan.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Postoji opasnost da upadnete u ozbiljnu raspravu sa šefom ili uticajnim kolegom. Ukoliko do toga dođe, budite pametni i birajte reči.
LJUBAV
Nova ljubav u vašem životu čini da prosto blistate i budete magnet za sve u vašoj okolini. To obilato koristite kako bi vam se otvorila sva vrata, ali ipak budite pažljivi.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Svakodnevni izlasci i buran noćni život mogli bi negativno da utiču na vaš učinak na poslu. Važni je da budete orni i spremni za sve zadatke koji se postave pred vas.
LJUBAV
Još uvek ste u potrazi za pravom osobom koja će moći u potpunosti da vas ispuni. Ipak, možda je vreme da malo snizite kriterijume, jer u suprotnom nećete nikoga po vašoj meri.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!