Dnevni horoskop za 27.03.2014.

Današnji dnevni horoskop za 27. mart 2014.

27. dan marta se u “novijoj” istoriji pamti kao dan kada je oboren nevidljivi avion… da bogdo nikada nismo imali potrebu da ga obaramo bilo bi mnogo bolje ali… nadamo se da ni vidljivi ni nevidljivi više neće leteti ovim prostorima. Na isti taj dan Putin je postao predsednik Rusije 2000. a 1977. desio se najteži udes u istoriji vaduhoplovstva kada je poginulo preko 580 ljudi… Nećemo više o ružnim stvarima, danas će lepo da se provesele Jessie J., Mariah Carey, Fergie, tri vrhunske pevačice, Quentin Tarantino, Žarko Paspalj… Dan posvećujemo Tarantinu, zbog Petparačkih priča, Uličnih pasa, Kill Bill-a… Bližimo se kraju meseca, mesečni horoskop za April 2014. je odavno spreman, a dnevni upravo postavljen!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete raspravu sa njom. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete ni pred kim.
LJUBAV
Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom doneće negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.
ZDRAVLJE
Iskoristite večernje sate za relaksaciju.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine pa zato pokušajte da sagledate pozitivnu stranu te poruke. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku i ne tražite razlog za nove izgovore.
LJUBAV
Pre nego što prihvatite nečiju emotivnu igru, važno je i da se prethodno dobro upoznate sa osnovnim pravilima ponašanja.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovnoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove.
LJUBAV
Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Od vašeg raspoloženja zavisiće ljubavni uspeh .
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima.
LJUBAV
Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa kako biste prevazišli trenutnu situaciju.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.
LJUBAV
Delujete samouvereno i dobro raspoloženo. Nasuprot vama, partner kao da prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo. Proverite na vreme svoje slutnje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način, pri tome uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u vašu procenu. Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima.
LJUBAV
Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između vas stvori novi emotivni zid koji vas udaljava.
ZDRAVLJE
Prrijaće vam odmor i fizička relaksacija.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Sa nekoliko dobrih poteza možete učiniti više nego vaši saradnici ili poslovni konkurenti. Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati.
LJUBAV
U ljubavnom životu neko vas sve više uzbuđuje i privlači vašu pažnju. Izbegavate da priznate svoju emotivnu slabost, ali odaju vas različiti postupci.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Na osnovu blic informacija dolazite do zaključka da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.
LJUBAV
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu. Dobro je kada znate šta ili koga želite.
ZDRAVLJE
Unosite više vitmina.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Nedostaje vam očekivani stepen poverenja u određene saradnike pa zato ne pričajte previše o svojim poslovnm planovima. Zadržite dodatnu meru opreza, jer pogrešan potez stvara poslovni gubitak.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj blisatavi um i potiskujete osećanja i tako nepotrebno provocirate svog partnera.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvek ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči ili novi uslovi koji vam se postavljaju.
LJUBAV
U ljubavnom odnosu zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.
ZDRAVLJE
Kontrološite pritisak.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u krugu saradnika. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju.
LJUBAV
Partner, za razliku od vas, lakše rešava neke lične dileme ili zajedničke probleme. Na žalost, njegovo samouvereno ponašanje vas dovodi u inferiornu poziciju koja vas sputava.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Verujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Gubitak sa kojim se suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje.
LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada ili privlači vašu pažnju. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja.
ZDRAVLJE
Potrebno je da se opustite.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop za April 2014. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!