Dnevni horoskop za 28.01.2015.

Današnji dnevni horoskop za 28. januar 2015.

Još jedna sreda u našim životima, još jedno željno iščekivanje petka kom smo sve bliži.. danas bi vaše sposobnosti terbale da su na vrhuncu, stoga iskoristite ih, budite u svemu što radite i govorite maksimalno koncentrisani i prisutni duhom, pošto će vam se vratiti na najbolji mogući način. Obavezno nakon iscrpljujućeg dana sebi priuštite relaksirajuće sate onako kako vam prija najbolje. Možda i da unesete neke promene, pa odete i do jednog od spa centara na kompletan tretman, počev od laganog aperitiva i večere, odmaranja kraj bazena i na kraju lagane masaže celog tela? Zvuči vrlo primamčljivo, zar ne? Iskoristite ove tmurne dane za takve i slične aktivnosti.
Srećan dan našoj divnoj glumici Mirjani Karanović i Elijah Wood-u.
Savršen dan svima od srca!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

POSAO
Ne menjajte tim ljudi sa kojima radite. Ukoliko ste nezadovoljni, morate se pomiriti sa tim da je zasluga samo vaša.
LJUBAV
Okolini delujete tajanstveno, a partner će biti iznenađen vašom uzdržanošću. Svojim ponašanjem komplikujete stvari.
ZDRAVLJE
Moguće su teškoće sa urinarnim traktom.

POSAO
Nalazite se u trendu i ispred drugih, odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu vaši saradnici. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i odredjeni profesionalni maniri koji predstavljaju vaš »zaštitni znak«.
LJUBAV
Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje »dvoje odabranih«.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

POSAO
Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima.
LJUBAV
Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje, čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

POSAO
Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način, da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.
LJUBAV
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove »ljubavne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

POSAO
Saradnici očekuju da prihvatite odredjene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.
LJUBAV
Važno je da učinite ono što osećate, to će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
ZDRAVLJE
Potrebno je da korigujete ishranu.

POSAO
Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike.
LJUBAV
Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE
Unosite više tečnosti.

POSAO
Pogadja vas nečije rigidno ponasanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Medjutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevazidjete poslovne nesporazume i konfliktne situacije.
LJUBAV
Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili dogadjaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja »progovore«.
ZDRAVLJE
Problemi sa mišićima.

POSAO
Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Stoga, nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini.
LJUBAV
Suviše Vas pogadja nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

POSAO
Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.
LJUBAV
Mudro zaobilazite odredjenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti, nije uvek sve tako jednostavno.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

POSAO
Primećujete da novi poslovni dogadjaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi.
LJUBAV
Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
ZDRAVLJE
Prijala bi Vam relaksacija.

POSAO
Pažljivo analizirate nove poslovne dogadjaje i donosite razumne odluke. Potrebne su vam pouzdane informacije, kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.
ZDRAVLJE
Više se rekreirajte.

POSAO
Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi, nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevazidjete prosečna merila i da vrlo efikasno ostvarite svoje ciljeve.
LJUBAV
Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu. Postupite onako kao što osećate.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop za FEBRUAR 2015. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!