Dnevni horoskop za 28.12.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 28. decembar 2013.

Dođosmo i do 003… poslednji je trenutak da dragim osobama kupite neke lepe poklone, da im taj znaj vaše pažnje ulepša početak 2014. godine, pa ako niste – danas je idealan dan za to. 28. dan decembra pamtimo kao dan kada smo oborili svetski rekord u inflaciji – celih 19.810% za tu godinu, eto bar smo u nečemu bili najbolji na svetu (1992.), i dan kada smo pustili prvi nuklearni reaktor na našim prostorima, 1959. u Vinči. 1895. braća Limijer su organizovala prvu filmsku projekciju, pa se ovaj dan smatra kao dan rođenja kinematografije. Rođendan slave Denzel Washington, Sienna Miller, Nigel Keneddy… Dnevni horoskop spreman da ga pročitate i protumačite!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Delujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Postojaće sporni momenti u odnosu sa saradnicima.
LJUBAV
Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu kao da nešto od toga nedostaje.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Očekujete pozitivne odgovore u rešavanju poslovnih pitanja. Zarad zajedničkih interesa prelazite preko sitnih nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.
LJUBAV
U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, već ćete se odlučiti za neki konkretan potez.
ZDRAVLJE
Moguća je virusna infekcija.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju.
LJUBAV
U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargija biće dominantna u vašoj vezi danas.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da je neophodno da primenjujete proverene obrasce u poslovnom dijalogu.
LJUBAV
Pre ili kasnije moraćete da položite svoje emotivne račune i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da kontroliše vaše kretanje.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
obro razmislite o svojim interesima jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo menjaju. Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje.
LJUBAV
Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namere, to još uvek ne predstavlja dokaz za osudu. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje vas iznenadni dobitak.
LJUBAV
Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Umete da delujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Smatrate da zaslužujete bolje uslove.
LJUBAV
U ljubavnom životu nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili male emotivne slabosti.
ZDRAVLJE
Problemi sa pritiskom.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu.
LJUBAV
Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu u dvoje.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
elujete aktivno na različite strane. Postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet.
LJUBAV
U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u hladne emotivne vode. Sada tražite rešenje ili izlaz u kontaktu sa novim ljudima.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj.
LJUBAV
Osećate veliki emotivni zanos, ali kao da vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja vam se dopada vešto izmiče pred vašim pozivima.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.
LJUBAV
U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere.
ZDRAVLJE
Napetost.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.
LJUBAV
U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!