Dnevni horoskop za 29.08.2014.

Današnji dnevni horoskop za 29. avgust 2014.

Evo nam ga petak, zar to nije dovoljan razlog da već sada nabacite osmeh na lice?! Čekaju nas odmaranje, pražnjenje mozga, dobar dnevni ili noćni provod, svako u skladu sa svojim željama treba da iskoristi ovaj vikend! Kraj je avgusta, pa ako do sada niste – pogledajte naš mesečni horoskop za septembar, a pre nego što pročitate i današnji dnevni horoskop, evo par zanimljivosti iz istorije…
1521. Turci osvojili Beograd. 1825 Brazil dobio nezavisnost, 1855. patentiran prvi motocikl, 1949. Rusi izveli prvu nuklearnu probu…
Rođenih na današnji dan ima dosta, ali pomenućemo samo jednog, jednog i jedinog, navećeg ikada, muzičkog kralja po imenu Michael Jackson. Otišao je pre par godina na neko bolje mesto, a iza sebe je ostavio ogroman broj hitova koji će živeti zauvek. Vodio je kontravezan život, ali sve ružne stvari koje su se desile će biti zaboravljene, a njegove pesme će se zauvek slušati…
Uživajte u petku i vikendu!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Razmišljate o različitim poslovnim ponudama, ali nema razloga da žurite sa zavšnim odukama. Ako vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji koristan savet.
LJUBAV
Partner ume da deluje vrlo zagonetno i ostavlja čudan utisak. Potrebno je da iskreno progovorite o nekim nesporazumima koji vas udaljavaju.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Razmislite na koji sve način treba da poboljšate svoj društveni ili poslovni uticaj. Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovni neuspeh. Ne budite nepravedni prema nekoj osobi čije namere ne poznajete dovoljno.
LJUBAV
Imate utisak da partner vešto prikriva određene detalje u svojoj priči i to dodatno utiče na vaše mrzovoljno raspoloženje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Neko pokušava da vas nagovori na drugačije rešenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Ne odbacujete koristan savet.
LJUBAV
Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Primećujete da novi događaji utiču na vašu koncentraciju. Imate utisak da neko umanjuje vaš poslovni uspeh. Ipak, sačekajte na zvanične komentare.
LJUBAV
Teško vam je da ispunite sva partnerova očekivanja, ali uvek vredi pokušati. Potrudite se da pomerite svoje subjektivne granice u uzajamnom prilagodjavanju.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Pokušavate da promenite i ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se pravilno organizujete. Ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno.
LJUBAV
Povremeno ste skloni nekim iznenadnim ili neumerenim emotivnim reakcijama. Najviše pogadjaju određeni postupci ili odgovori koje dobijate od bliske osobe.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Potrebno je da žrtvujete određjene interese zarad lične sigurnosti.
LJUBAV
Teško vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori kako biste pravilno sagledali celokupnu situaciju.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Nalazite se u neobičnoj situaciji i zato izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Sve što činite ostavlja određene posledice na vaš poslovni život.
LJUBAV
Teško vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor. Lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Ali, uvek možete da sagledate one dobre strane.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Potrebno je da povučete logičan redosled poteza u susretu sa saradnicima. Odgovorite na nečiju poslovnu ponudu i plasirajte svoje ideje u odabranom društvu koje će vas dobro nagraditi.
LJUBAV
Ako vas opterećuju emotivne dileme, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom pre nego što se opredelite za novo ili energično rešenje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Interesuju vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rešenja. Važno je da napravite dobru procenu. Stalo vam je da se dokazujete kroz različite poslovne izazove i da unapredite svoje praktično iskustvo.
LJUBAV
Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko nekih sporednih situacija i sitnica. Odgovorite pravilno na nečije emotivne signale.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.
LJUBAV
Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.
ZDRAVLJE
Problemi sa urinarnim putevima.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Neko kritikuje vaš stil rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.
LJUBAV
Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono što dobijate.
ZDRAVLJE
Zdravlje – Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više nego što možete da učinite u određenim situacijama.
LJUBAV
Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2014. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!