Dnevni horoskop za 29.10.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 29. Oktobar 2013.

Dobar dan, dragi prijatelji. Dan koji je pred nama treba što je više moguće provesti sa ljudima koje volite, porodicom ili prijateljima, a da bi dan bio 100% uspešan poslušajte i savete koje iznosimo u dnevnom horoskopu… 29. oktobar je Međunarodni dan interneta (1969. u 22:30 je poslata prva e-pošta sa jednog kompjutera na drugi), pa vam ga od srca čestitamo! Dan kada je rođena prelepa glumica Winona Ryder, jedna od najpoznatijih modela 80-i Yasmin Le Bon, multimilijarder Bernie Ecclestone, vlasnik Formule 1. Polako se bližimo i kraju oktobra, a šta nas sve očekuje u novembru već možete da saznate ako posetite našu stranicu Mesečni Horoskop, gde je već objavljen najdetaljniji mesečni horoskop! Lep dan vam želimo!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Budite promišljeni i pokrenite inicijativu. Potrebne su vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj deo obaveza u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Voljena osoba možda ima neke neobične ideje, ali nemojte donositi zaključak dok ne proverite u čemu je suština.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Samo pomoću suptilnih metoda možete da nametnete svoje stavove i da zadovoljite raznovrsne kriterijume u poslovnim susretima.
LJUBAV
Olako prelazite preko zamerki koje vam upućuje voljena osoba. Upotrebite svoj šarm u određenim situacijama kako biste poboljšali odnos.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
U zajedničkom interesu je da se poslovni rizik svede na minimum i da se ispoštuju svi zadati rokovi. Od vas se očekuje posredovanje prilikom novih poslovnih pregovora.
LJUBAV
Ukoliko vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Međutim, ne možete zanemariti glas većine i njenu ulogu u poslu.
LJUBAV
Izbegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbuđujete. Potrebno je da se iskreno iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će vas ispuniti dobrim raspoloženjem.
ZDRAVLJE
Nesanica.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Delujete sumnjičavo u proceni nečijih mogućnosti i stalo vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima.
LJUBAV
Zbog novih događaja u privatnom životu trpi i voljena osoba. Ali, vi umete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji vama odgovora.
ZDRAVLJE
Napeti ste.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Imate priliku da proširite svoje saznanje.
LJUBAV
Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procenama i u stvaranju svoje LJUBAV
ne vizije.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije jer nema razloga da se dokazujete.
LJUBAV
Neko vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte povrediti nečija osećanja.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Prepustite drugima da istražuju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate obrasca u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese. Potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju.
LJUBAV
Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja vas inspiriše na pozitivno raspoloženje.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Poslovni nesporazum koji imate sa jednom osobom može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija.
LJUBAV
Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u lepši deo stvarnosti. Uživajte u onome što imate i u nečijem društvu.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Možda vaše vizije nailaze na nerazumevanje, ali upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno da pridobijete nečije poverenje.
LJUBAV
Ponekad reči nisu dovoljne da izrazite sve ono što mislite ili osećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative koja vodi ka zbližavanju.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!