Dnevni horoskop za 29.12.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 29. decembar 2013.

Još samo dva dana i ova godina će polako postajati prošlost… Vreme je da se sumira 2013. da se još jednom prisetimo svih lepih trenutaka koje smo imali, a da one ružne ostavimo da zauvek ostanu u ovoj godini. Da budemo ponosni na sve lepe stvare koje smo uradili, a one ružne, ako ih je bilo… da zaboravimo, ne da se kajemo zbog njih jer “Od kajanja nema gore nesreće.” Ovu izreku, kao i mnoge druge napisa Dobrica Ćosić u Vremenu smrti, a baš danas je napunio 92 godine, pa mu ovim putem čestitamo a vas ostavljamo da posle čitanja dnevnog horoskopa razmišljate o godini iza nas…

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Neko sumnja u vaš uspeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna.
LJUBAV
Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje. Nemojte oklevati. Preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim događajima.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Ako želite da razrešite nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike, koji računaju na vašu neiformisanost.
LJUBAV
Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Neko ne razume sve vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovnoj saradnji. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu.
LJUBAV
Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Pažljivije analizirajte događaje na poslovnoj sceni i nemojte donositi brzoplete odluke. Nedostaje vam koncentracija da se angazujete na različitim stranama.
LJUBAV
Ukoliko previše verujete u nečije reči, očekuje vas novi gubitak ili razočarenje. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Od vas se očekuje da ostvarite brilijantnu ulogu ili zapaženi uspeh. Okolina veruje u vaše znanje i sposobnosti, što predstavlja dovoljan povod da pružite maksimum.
LJUBAV
Osećate novi emotivni zanos. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom. Privlače vas različiti izazovi.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Očekujete pozitivne odgovore i uspešne rezultate, ali do njih se ne dolazi na lak način ili na osnovu nečijih obećanja. Uspešni rezultati zavise od dobre procene.
LJUBAV
Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbegavate sumnjivo društvo ili osobu koja se nalazi na lošem glasu.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno i zato pažljivije analizirajte osobu koja vam upućuje lepe reči ili velika obećanja.
LJUBAV
Partner se žali na vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost i na odsustvovanje. Ispravite na vreme svoje propuste.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslu. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum odražava na vašu koncentraciju ili volju.
LJUBAV
Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nežnosti donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Imate utisak da neko ograničava vaše mogućnosti ili da vam nameće rigidne uslove i stroga pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte dozvoliti da vas svrstavaju u red gubitnika.
LJUBAV
Pre nego što donesete novu odluku preispitajte svoja osećanja. Potrebna vam je nota samokritičnosti. Ne možete uvek da diktirate »ljubavni tempo«.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Susret i rasprava sa jednom osobom na vas deluje zamorno. Ne posvećujete dovoljno pažnje nekim poslovnim dogadjajima u kojima aktivno učestvuju vaši saradnici.
LJUBAV
Opterećujete se novim emotivnim slutanjama, ali to je više odraz vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije.
ZDRAVLJE
Napeti ste.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Neko ima dobre namere, tako da dogovor sa saradnicima obećava zajedničku korist ili poslovni dobitak. Zadržite optimistističko raspoloženje u različitim situacijama.
LJUBAV
Osoba koja privlači vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima koji ostavljaju dobar utisak.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Trenutni položaj Meseca vas podstiče na emotivnu nesigurnost i zato izbegavajte situacije koje predstavljaju potencijalnu opasnost. Poslovne dileme rešavajte na pozitivan način.
LJUBAV
Budite dovoljno iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje vaše male slabosti. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da previše forsirate neke situacije.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!