Dnevni horoskop za 29. septembar 2020.

Venera pravi trigon sa Marsom. Saturn kreće direktno. Mesec pravi sekstil sa Uranom. Mars pravi kvadrat sa Saturnom.
Početkom radnog dana ćete povlačiti mudre i dobitne finansijske poteze što će uneti stabilnost u vaše polje finansija. Poboljšaćete i neke vaše radne veštine. Imaćete dobar osećaj čime je potrebno da se bavite i na koji način da biste bili na dobitku. Od ruke će vam ići oblasti ekonomije i građevinarstva. Od sredine prepodneva do sredine popodneva bi bilo najbolje da se bavite samo rutinski i ranije započetim obavezama. Budite pažljivi kada se radi o velikim poslovnim ili privatnim projektima i nečemu što je od dugoročnog značaja jer ćete na tim poljima nailaziti na zastoje i teškoće. Ovo će vam biti jedan od težih dana jer ćete biti primorani da ulažete velike napore kako biste obavili obaveze dok će napredak biti neznatan ili ga uopšte neće biti. Lako može doći do zastoja. U odnosima sa drugima ćete se suočavati sa problemima, nesporazumima, čak je moguće da dođe do svađe i poremećenih odnosa. Na polju ljubavi vas u prvoj polovini dana očekuje prijatano i uzbudljivo raspoloženje. Između vas i voljene osobe će se rasplamsati strasti što će uneti svežinu u vašu vezu i dovesti do zbližavanja. Imaćete inicijativu i umećete da svog partnera pokrenete na zajedničku akciju koja će prijati i vama i njemu. U drugom delu dana budite pažljivi i prema emotivnom partneru jer i na polju ljubavi može da dođe do ozbiljnijih nesporazuma i nesklada. Osećaćete se pritisnuti i teško ćete reagovati na bilo čije pritiske, bićete nagli i nepromišljeni. Osećaćete i malodušnost.
Pripremio astrolog Igor Pavluković

NOVO!!!

Mesečni horoskop za OKTOBAR!
Spreman je mesečni horoskop za OKTOBAR 2020, pročitajte i saznajte šta vas očekuje tokom narednog meseca!

Pripremio astrolog Igor Pavluković

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

POSAO
Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više nego što možete da učinite u određenim situacijama.
LJUBAV
Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.
SREĆNI BROJEVI
Nalaziš se pod sjajnim planetarnim uticajem. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 19, 27, 32, 37, 38, 47

POSAO
Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.
LJUBAV
Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.
SREĆNI BROJEVI
Deluješ vrlo ambiciozno i umeš da realizuješ dobru priliku. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 3, 9, 21, 33, 44, 45

POSAO
Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.
LJUBAV
Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.
ZDRAVLJE
Problemi sa urinarnim putevima.
SREĆNI BROJEVI
Usmeri svu pažnju na glavnu premiju i proveri svoju sreću. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 1, 5, 11, 22, 34, 42

POSAO
Interesuju vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rešenja. Važno je da napravite dobru procenu. Stalo vam je da se dokazujete kroz različite poslovne izazove i da unapredite svoje praktično iskustvo.
LJUBAV
Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko nekih sporednih situacija i sitnica. Odgovorite pravilno na nečije emotivne signale.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.
SREĆNI BROJEVI
Nalaziš se u sjajnoj takmičarskoj formi i uporno forsiraš svoje ciljeve. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 6, 7, 18, 20, 29, 31

POSAO
Potrebno je da povučete logičan redosled poteza u susretu sa saradnicima. Odgovorite na nečiju poslovnu ponudu i plasirajte svoje ideje u odabranom društvu koje će vas dobro nagraditi.
LJUBAV
Ako vas opterećuju emotivne dileme, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom pre nego što se opredelite za novo ili energično rešenje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.
SREĆNI BROJEVI
Umeš da proceniš povoljnu priliku. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 14, 16, 18, 24, 36, 47

POSAO
Nalazite se u neobičnoj situaciji. Zato izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Potrebno je da stvorite bolje uslove. Sve što činite ostavlja određene posledice na vaš poslovni život.
LJUBAV
Teško vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor. Lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Ali, uvek možete da sagledate one dobre strane.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.
SREĆNI BROJEVI
U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebi neku proverenu formulu koja garantuje uvećani dobitak. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 9, 12, 17, 22, 26, 39

POSAO
Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Potrebno je da žrtvujete određene interese zarad lične sigurnosti. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima.
LJUBAV
Teško vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori kako biste pravilno sagledali celokupnu situaciju.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.
SREĆNI BROJEVI
Slobodno prihvati nove izazove. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 2, 4, 20, 29, 30, 34

POSAO
Pokušavate da promenite i ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se pravilno organizujete. Ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno.
LJUBAV
Povremeno ste skloni nekim iznenadnim ili neumerenim emotivnim reakcijama. Najviše pogađaju određeni postupci ili odgovori koje dobijate od bliske osobe.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.
SREĆNI BROJEVI
Ponekad je sreća varljiva i ume da izozostane u presudnom momentu. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 6, 10, 15, 28, 30, 48

POSAO
Primećujete da novi dogadjaji utiču na vašu koncentraciju. Imate utisak da neko umanjuje vaš poslovni uspeh. Ipak, sačekajte na zvanične komentare.
LJUBAV
Teško vam je da ispunite sva partnerova očekivanja, ali uvek vredi pokušati. Potrudite se da pomerite svoje subjektivne granice u uzajamnom prilagođavanju.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.
SREĆNI BROJEVI
Tipuj na svoju dobitnu kombinaciju. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 5, 13, 15, 28, 43, 45

POSAO
Neko pokušava da vas nagovori na drugačije rešenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Ne odbacujete koristan savet.
LJUBAV
Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.
SREĆNI BROJEVI
Pravo umeće je da upotrebiš sve adute koje imaš na raspolaganju kako bi ostvario neki uvećani dobitak. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 13, 23, 25, 35, 40, 46

POSAO
Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama. Neko vam nudi interesantne ideje. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima. Izbegavajte poslovno rivalstvo ili neku takmičarsku atmosferu.
LJUBAV
Strpljivo sačekate na nečiji poziv. Nema potrebe da previše rizikujete u delikatnim situacijama. Ne možete uvek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje.
ZDRAVLJE
Odlično.
SREĆNI BROJEVI
Proveri da li te očekuje sreća ili dobitak. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 2, 10, 26, 41, 46, 48

POSAO
Razmišljate o različitim poslovnim ponudama, ali nema razloga da žurite sa zavšnim odukama. Ako vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji koristan savet i proširite svoja saznanja o poslovanju.
LJUBAV
Partner ume da deluje vrlo zagonetno i ostavlja čudan utisak. Potrebno je da iskreno progovorite o nekim nesporazumima koji vas udaljavaju.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.
SREĆNI BROJEVI
Važno je da se zatekneš u pravom trenutku na dobrom mestu. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 8, 25, 27, 36, 37, 40

Pogledajte i detaljan MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020.

Horoskop preuzet sa: Današnji Dnevni Horoskop.