Dnevni horoskop za 3. oktobar 2020.

Pred nama je jedna mirna i tiha subota bez bitnijih aspekata osim krutog Saturna koji i dalje dominira svojom uzdržanošću i hladnoćom, ali već bi trebalo da smo se uhodali s njim. Provedite ovaj dan po želji i obnovite rezerve energije, pa, ukoliko ste željni sna, provedite dan u krevetu u spavanju i izležavanju,a. ukoliko ste želji nešto aktivnijeg vikenda, ne gubite vreme već trk u akciju, priroda zove!

NOVO!!!

Mesečni horoskop za OKTOBAR!
Spreman je mesečni horoskop za OKTOBAR 2020, pročitajte i saznajte šta vas očekuje tokom narednog meseca!

Pripremio astrolog Igor Pavluković

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

OSAO
Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas nervira, je stabilna. Borili ste se da se dokažetei sada odlučujete da okrenete drugi list. Danas zaboravite na posao, vikend je, uživajte!
LJUBAV
Zasigurno osećate novi upliv energije koji vas navodi na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, a stara ljubav vas isprobava.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.
SREĆNI BROJEVI
Detaljno isplaniraj redosled poteza, moguć je dobitak. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 6, 10, 13, 19, 34, 37

POSAO
Danas možete imati dobitak. Nemojte se u napred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave vam neće nikakvu korist doneti.Budite strpljivi.
LJUBAV
Prevelike brige vam danas nisu potrebne. Vaš partner očekuje više osećanja. Slobodni Bikovi će danas biti spremni na akciju.
ZDRAVLJE
Odlično.
SREĆNI BROJEVI
Nemoj dozvoliti da neko ograničava tvoje mogućnosti izbora. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 9, 11, 24, 25, 46, 48

POSAO
Spremni ste da idete u susret novim izazovima. Stari kontakti će pokušati da dopru do vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.
LJUBAV
Ljubav vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage za savet, naročito ne ljubavni.
ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.
SREĆNI BROJEVI
Rastereti se suvišnih dilema. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 3, 8, 28, 33, 41, 45

POSAO
Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok vas niko ne sputava osećaćete pravo blagostanje.
LJUBAV
Veoma ste lepi i sebi i drugima i osećate se nekako slobodno. Partner vas obožava, dok će slobodni Rakovi biti na meti posmatrača.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.
SREĆNI BROJEVI
Usmeri svu pažnju na glavnu premiju i proveri svoju sreću. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 3, 9, 18, 20, 28, 30

POSAO
Velikodušni ste i zato ne treba da budete sumnjičavi. Izbegavajte osobe rođene u znaku Škorpije. Prijaće vam kolege rođene u znaku Blizanaca.
LJUBAV
Slobodni Lavovi će osećati još veću potrebu za zajedništvo, ali na konkretnom planu radiće premalo. Zauzeti Lavovi će uživati u toplini doma.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.
SREĆNI BROJEVI
Na tebi je da prepoznaš svoju dobitnu kombinaciju. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 7, 15, 19, 35, 38, 41

POSAO
Previše prostodušnosti u okruženju vas nervira. U predhodnom periodu ste se borili sa njom, a od sada ćete biti spremni da okrenete glavu.
LJUBAV
Stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt sa vama, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera. Procenite da li želite takvu vrstu kontakta.
ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa pritiskom.
SREĆNI BROJEVI
Ponekad različiti takmičarski izazovi deluju vrlo primamljivo. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 2, 5, 12, 22, 33, 40

POSAO
Na poslovnom planu slediće nove promene, ali vi samo slušajte vaše instinkte. Ne očekujte podršku od osoba rođenih u znacima Ribe i Blizanci.
LJUBAV
Svojeglavi ste i preanalitični. Opustite se jer nemate razloga da se opterećujete činjenicama koje ne možete da promenite.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.
SREĆNI BROJEVI
Uz velike ambicije koje imaš potrebni su i određeni uslovi kako bi ostvario svoje takmičarske ciljeve. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 14, 23, 27, 31, 44, 47

POSAO
Daćete maksimum na poslu, ali nećete moći da prestanete da se nervirate. Svaka reč vam deluje suviše krupna. Tražićete bar zahvalnost za vaš trud.
LJUBAV
Partner vas posmatra sa divljenjem. Slobodne Škorpije su spremne da pokažu sebe u najboljem svetlu i da osvoje naklonost osobe koja im se već duži period dopada.
ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.
SREĆNI BROJEVI
Deluješ samouvereno, često biraš situacije koje deluju vrlo primamljivo. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 7, 8, 10, 26, 29, 39

POSAO
Spremni ste na kompromis i diplomatsko rešenje. Međutim, sve ide previše sporo za vas. Puni ste energije i ne dozvoljavate da vas niko guši.
LJUBAV
Partner vam je neverovatno privlačan. Ako ste slobodni, danas ćete osvajati. Vikend je, napolje, ispalite svoje ljubavne strele.
ZDRAVLJE
Bolovi u zgobovima.
SREĆNI BROJEVI
Umeš da proceniš povoljnu priliku. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 16, 18, 23, 34, 43, 44

POSAO
Ceo dan vam je jedan veliki plan. Zainteresovani ste za izvene ponude, ali morate da sačekate još neko vreme. Strpite se i bićete bogato nagrađeni.
LJUBAV
Privlači vas energija znakova Lav i Ovan, ali vas ne privlači ono što te osobe nude. Spremni ste na izazov i na nove igre ali, po vašim pravilima.
ZDRAVLJE
Odlično.
SREĆNI BROJEVI
Računaj na pozitivan uticaj plavo-žute boje. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 1, 16, 17, 21, 36, 43

POSAO
Ne bi trebalo da donosite nikakve odluke. Sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, deluje vam da vas non stop neko blokira.
LJUBAV
Rešili ste da sreću potražite sami. Slobodne Vodolije će osvajati, a zauzete Vodolije će biti veoma pažljive i kreativne.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.
SREĆNI BROJEVI
Potrudi se da nametneš svoj stil igre ostalima, kako bi ostvario neki vid premije ili ekstra dobitak. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 14, 31, 32, 38, 42, 45

POSAO
Brinete se za posao pa vam je potrebno da se konsultujete sa nekim. Poslušajte svakog kolegu, sakupite informacije i napravite novi plan.
LJUBAV
Slobodne Ribe su posebno šarmantne pa će osvajati više osoba odjednom. Potrudite se da ne kažete previše.
ZDRAVLJE
Osećate se iscrpljeno.
SREĆNI BROJEVI
Faktor sreće često ima presudno značenje u završnici igre. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 4, 17, 21, 27, 42, 47

Pogledajte i detaljan MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020.

Horoskop preuzet sa: Današnji Dnevni Horoskop.