Dnevni horoskop za 30.05.2014.

Današnji dnevni horoskop za 30. maj 2014.

Petak je, za početak dovoljan razlog da se nabaci osmeh na lice, a svima nama ostaje nada da ćemo imati, ako ništa drugo vikend bez pljuskova i oluja, pa da koliko toliko uživamo u čarima lepog vremena. Puno smo pisali ovih dana, skoro pa smo zapostavili horoskope, pa odmah da najavimo da je mesečni za jun već odavno spreman, a i dnevni za pretposlednji dan maja, pa pogledajte šta vam Zvezde predviđaju.
Dan koji je pred nama u istoriji – dan kada je okončan Prvi balkanski rat (u Londonu), dan kada je JB Tito plavim vozom otvorio prugu Beograd – Bar, i verovatno je dosta brže stigao nego što današnji vozovi stižu, dan kada su rođeni Stiven Džerard, engleski fudbaler, Dragan Džajić, po nekima najbolji ex-Yu fudbaler svih vremena, a dan definitivno posvećujemo čoveku za koga je vreme stalo, čoveku koji je dočekao april u Beogradu… Naravno reč je o legendi naših prostora – Zdravku Čoliću, rođenom 30. maja 1951… Verujete li da ima toliko godina???
Njemu želimo srećan rođendan, a vama lep i ugodan vikend 🙂

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh i veliki utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše vaš uticaj.
LJUBAV
Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji vaše emotivne potrebe i prepustite se nekom od onih lepih trenutka inspiracije i radosti.
ZDRAVLJE
Poroblemi sa mišićima.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti. Ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda.
LJUBAV
Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet događaja.
ZDRAVLJE
Prolazna glavobolja.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Novi poslovni uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vašu okolinu. Ne želite da vas neko usporava u poslu i da vas zamara opširnom pričom.
LJUBAV
Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno zrno razuma koje imate.
ZDRAVLJE
Napetost.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere.
LJUBAV
Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu vaše ličnosti.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od vas priželjkuje bolju poziciju koja garantuje veću slobodu izražavanja ili prestiž na poslovnoj sceni.
LJUBAV
Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše vaše primedbe ili poruke koje upućujete.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Neko vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentišete u nekom nepoznatom pravcu.
LJUBAV
U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim čudnim oduševljenjem.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.
LJUBAV
U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da vas zavara..
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Neko odbija da sasluša ili prihvati vaše poslovne ideje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji vas vezuju za određene saradnike.
LJUBAV
Priželjkujete zanimljivije događaje u svom ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da ulepša vaše raspoloženje.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovni gubitak, već kao dobar podsticaj za neke buduće planove. Budite umereniji u svojim izjavama pred saradnicima.
LJUBAV
U ljubavnom životu, za razliku od svog partnera, vi imate drugačija merila vrednosti i jasnije ciljeve. Zato, povremeno delujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Neko vas kritikuje ili pokušava da predstavi vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte na bolje uslove. Susret sa jednom osobom je neizbežan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom.
LJUBAV
Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da partner koristi lažne izgovore. Pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Imate dobre ideje, ali neko ograničava vaš poslovni uticaj. Zbog nečije preterane samovolje osećate latentno nezadovoljstvo i nesigurnost. Nalazite se u nazahvalnoj poziciji da biste prećutali ono što mislite.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom ne želite da menjate svoje kriterijume, ali novo ubeđivanje vas dovodi do granice strpljenja. Dobra volja i kompromis mora da postoji sa obe strane.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop za JUN 2014. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!