Dnevni horoskop za 30.09.2013.

 Današnji dnevni horoskop za 30. Septembar 2013.

Dragi prijatelji, poslednji dan septembra je pred nama, pa za početak očekujte u toku dana najdetaljniji mesečni horoskop za oktobar, mesečni horoskop koga su vam pripremili naši poznati astrolozi koje uvek možete da kontaktirate putem sajta! Današnji dan u istoriji jako buran, dan kada je 1846. prvi put upotrebljena anestezija za vađenje zuba, možete li da zamislite bilo kakav rad na zubima bez tog čarobnog napitka? 30-ak godina kasnije rođen je pesnik Milan Rakić, a 1955. ceo svet je bio u šoku kada nas je napustio buntovnik bez razloga – James Dean koji je poginuo u svojoj 24. godini. Ipak dan definitivno posvećujemo jednoj prelepoj dami, koja godinama pleni svojom lepotom, i to sve više i viče, a ona danas puni 49. godinu i zove se Monica Belluci… Sa tom prelepom ženom završavamo dnevne horoskope za ovaj mesec, pa se vidimo u oktobru!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
OVAN | BIK  | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

Dnevni horoskop - Ovan

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Obratite pažnju na nove informacije. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate prihvatite nečiji savet. Nedostaje vam praktično iskustvo ili pouzdani kriterijumi na osnovu kojih je moguće predvideti razne posledice.
LJUBAV
Previše pričate o stvarima koje vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji dobar način i za novim emotivnim zbližavanjem. Neko razume vaše male propuste.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - BIK

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja ili da vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju. Zbog različitih obaveza koje imate ne uspevate da udovoljite svima i da saslušate jednu blisku osobu.
LJUBAV
Obratite pažnju na nečiju poruku. Ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje vas prate. Ugodite osobi do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Izbegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju.

Dnevni horoskop - Blizanci

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvek doneti ispravnu odluku.
LJUBAV
Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete nego stvari koje saopštavate svom partneru. Jasno vam je da ne treba preći granicu ukusa i mere.
ZDRAVLJE
Prijaće vam aktivan odmor i psiho-fizička relaksacija.

Dnevni horoskop - Rak

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Postupak koji za vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog deluje kao suviše komplikovana procedura. Zato prihvatite kompromis kao srednje rešenje i odgovor na neka zajednička pitanja.
LJUBAV
Suviše očekujete od nečijih obećanja i to može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Dnevni horoskop - Lav

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima i zato nemojte očekivati previše razumevanja ili tolerancije. Važno je da odredite pravilnu granicu između pristojnog ponašanja i poslovnih ustupaka koje želite da učinite.
LJUBAV
Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču. Razmislite koliko ste zaista odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.
ZDRAVLJE
Prijaće vam više sati zdravog sna.

Dnevni horoskop - Devica

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Važno je da sačuvate poslovnu poziciju i zato nemojte štedeti svoju energiju ili vreme. Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale značajnim rezultatima.
LJUBAV
Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja, a vi biste želeli to da promenite.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop - Vaga

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Obratite pažnju na različite poslovne događaje. Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mestu. Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da indirektno nametnete svoje mišljenje pred bližom okolinom.
LJUBAV
Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama. Ne odustajete lako od onoga što želite.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Dnevni horoskop - Škorpija

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupu. Nema potrebe da donosite ishitrene odluke. Imate pogrešne informacije, a neko drugi možda koristi vašu neupućenost ili emotivnu slabost.
LJUBAV
Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

Dnevni horoskop - Strelac

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije.
LJUBAV
Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici. Greške se ispravljaju i u hodu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Jarac

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
Procenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Osnovna orijentacija u razmišljanju vas navodi na ubrzano delovanje i na izbor poslova koji donose više praktične rezultate.
LJUBAV
Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju. Smeta vam kada nešto ne znate.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - Vodolija

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Neko uporno pokušava da vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom i nedostaje vam volja da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu.
LJUBAV
Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Uskladite svoj unutrašnji ritam kako biste se bolje osećali.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Dnevni horoskop - Ribe

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Susret ili razgovor sa jednom osobom na vas deluje vrlo podsticajno. Zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist.
LJUBAV
Povremeno gubite emotivno strpljenje. Nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi. Niko ne voli dodatni pritisak.
ZDRAVLJE
Ukočenost.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/88-88-89
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!

Detaljan Mesečni horoskop koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!