Dnevni horoskop za 4. oktobar 2020.

Pluton ove nedelje kreće direktno, posle dugih pet meseci! Iako je Pluton majušna planeta, ona i te kako pokreće neke nove mehanizme u svačijem životu, a njen hod je lagan i vrlo spor, ali tokom tog kretanja pravi radikalne promene. Pluton je poput servisera naših života, sve će primetiti tokom svoje spore opservacije i sve dovesti u red kako biste nesmetano mogli da koraknete napred. Intuicija je u ovom periodu vrlo bitna da je poslušate, koje god signale da vam šalje nemojte ih ignorisati.
Lep dan vam želimo.

NOVO!!!

Mesečni horoskop za OKTOBAR!
Spreman je mesečni horoskop za OKTOBAR 2020, pročitajte i saznajte šta vas očekuje tokom narednog meseca!

Pripremio astrolog Igor Pavluković

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

POSAO
Umećete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove, a to vam je baš potrebno.
LJUBAV
Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život, iako vam možda neke stvari teško idu, držite se, to je za vaše dobro.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.
SREĆNI BROJEVI
Detaljno isplaniraj redosled poteza, moguć je dobitak. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 6, 10, 13, 19, 34, 37

POSAO
Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uživajte uz svog partnera!
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.
SREĆNI BROJEVI
Nemoj dozvoliti da neko ograničava tvoje mogućnosti izbora. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 9, 11, 24, 25, 46, 48

POSAO
Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.
LJUBAV
Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama, svako ih pravi, zar ne?
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.
SREĆNI BROJEVI
Rastereti se suvišnih dilema. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 3, 8, 28, 33, 41, 45

POSAO
Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Dajte sve od sebe, budite bolji od drugih.
LJUBAV
Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje. Čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Jedan dobar razgovor bi vam i te kako prijao.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.
SREĆNI BROJEVI
Usmeri svu pažnju na glavnu premiju i proveri svoju sreću. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 3, 9, 18, 20, 28, 30

POSAO
Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije.
LJUBAV
Nedostaje vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Najčešće situaciju procenjujete subjektivno. Opustite se, biće vam mnogo prijatnije.
ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.
SREĆNI BROJEVI
Na tebi je da prepoznaš svoju dobitnu kombinaciju. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 7, 15, 19, 35, 38, 41

POSAO
Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira i ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi. Opustite se i uživajte, problemčići koje imate će sami proći.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.
SREĆNI BROJEVI
Ponekad različiti takmičarski izazovi deluju vrlo primamljivo. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 2, 5, 12, 22, 33, 40

POSAO
Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine.
LJUBAV
Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE
Prekontrolišite krvni pritisak.
SREĆNI BROJEVI
Uz velike ambicije koje imaš potrebni su i određeni uslovi kako bi ostvario svoje takmičarske ciljeve. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 14, 23, 27, 31, 44, 47

POSAO
Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.
LJUBAV
Važno je da učinite ono što osećate. To će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.
SREĆNI BROJEVI
Deluješ samouvereno, često biraš situacije koje deluju vrlo primamljivo. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 7, 8, 10, 26, 29, 39

POSAO
Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.
LJUBAV
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Poverenje u voljenu osobu je ono što vam i te kako treba.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.
SREĆNI BROJEVI
Umeš da proceniš povoljnu priliku. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 16, 18, 23, 34, 43, 44

POSAO
Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Moraćete da popustite pred nečijim zahtevima.
LJUBAV
Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.
SREĆNI BROJEVI
Računaj na pozitivan uticaj plavo-žute boje. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 1, 16, 17, 21, 36, 43

POSAO
Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.
LJUBAV
Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti.
ZDRAVLJE
Nesanica.
SREĆNI BROJEVI
Potrudi se da nametneš svoj stil igre ostalima, kako bi ostvario neki vid premije ili ekstra dobitak. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 14, 31, 32, 38, 42, 45

POSAO
Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.
LJUBAV
Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.
SREĆNI BROJEVI
Faktor sreće često ima presudno značenje u završnici igre. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 4, 17, 21, 27, 42, 47

Pogledajte i detaljan MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020.

Horoskop preuzet sa: Današnji Dnevni Horoskop.