Dnevni horoskop za 5. jul 2015.

Današnji dnevni horoskop za 5. jul 2015.

Nedelja koju će nam obeležiti Sunce koje će nas pržiti sa do 40 stepeni, pa šta da kažemo sem da se rashladite kako god znate i umete. Oni koji su negde daleko na plaži neka se jednom bućnu i za nas, a ostali neka utehu nađu u klima uređajima i hladnim tuševima.
Iskoristite dan da se prvenstveno dobro odmorite, a situacija je povoljna i za učenje, pa ako treba nešto da započnete na poslu a niste sigurni kako, danas pronađite štivo koje biste mogli da proučite, nauka će vam danas ići od ruke. Iz razgovora sa ljudima iz bližeg okruženja ili onoh sa posla, mogli biste da dobijete važne informacije, koje će vam u budućnosti dobro doći. Dan je odličan i za druženje, pa eto, pokušajte da spojite lepo i korisno.
Dan je povoljan i za poznanstva, pa ako se izborite sa vrelinom izađite i lepo se provedite, možda upoznate nekoga jako interesantnog, nekoga ko bi mogao da vas zavede za sva vremena.
Prikupite danas energiju, ali ne ovu toplotnu već onu oko srca – pozitivnu.

PS. Pogledajte i mesečni horoskop za jul!

Skok direktno na vaš horoskopski znak:
| OVAN | BIK | BLIZANCI | RAK | LAV | DEVICA | VAGA | ŠKORPIJA | STRELAC | JARAC | VODOLIJA | RIBE |

POSAO
Ukoliko vam je stalo da rešite svoje dileme. Preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.
LJUBAV
Pratite svoj unutrašnji glas ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje određene dileme, ne sumnjate da će vaše srce napraviti dobar izbor.
ZDRAVLJE
Dobro.

POSAO
Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.
LJUBAV
Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine koje biste želeli da čujete i što dodatno utiče na vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje.
ZDRAVLJE
Dobro.

POSAO
Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja i to loše utiče na vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV
U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.
ZDRAVLJE
Nađite način da se opustite.

POSAO
Nove događaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimističkom stilu bez obzira na razlike koje postoje u mišljenju.
LJUBAV
Postoje neka pitanja koja se postupno rešavaju ili tajne koje se otkrivaju samo kroz zajednički odnos. Rešavajte dileme isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

POSAO
Obratite pažnju na nove informacije. Važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima, već od sutra.
LJUBAV
Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

POSAO
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet pa od sutra u nove radne pobede.
LJUBAV
Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari. Oslonite se na svoja osećanja. Danas biste mogli da upoznate zanimljivu osobu.
ZDRAVLJE
Dobro.

POSAO
Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vaše raspoloženje.
LJUBAV
Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte, sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.
ZDRAVLJE
Napetost.

POSAO
Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju na rasplet nekih događaja na poslovnoj sceni ili na susret sa određenim saradnicima.
LJUBAV
Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na vaše raspoloženje. Trenutno vam je potrebno ne samo nečije prisustvo, već i emotivna podrška.
ZDRAVLJE
Dobro.

POSAO
Zbog različitih pravila i poslovnih interesa poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rešenje. Važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobine.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi sve dok ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE
Provodite više vremena na svežem vazduhu.

POSAO
Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Iznenađenja su moguća u oba pravca. Danas se odmorite, već od sutra na posao.
LJUBAV
Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme. Između vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja.
ZDRAVLJE
Napetost.

POSAO
Pokrenite inicijativu u različitim pravcima kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.
LJUBAV
Raduju vas novi događaji koji vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor.
ZDRAVLJE
Počnite sa vežbanjem.

POSAO
Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve. 
LJUBAV
U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.
ZDRAVLJE
Dobro.

 

Astrološke konsultacijeKonsultujte se uživo sa našim astrolozima, dostupni su 24h dnevno na broju telefona:
0901/888-889
da vam daju najstručnije savete uz vezi posla, ljubavi… i svih nedoumica koje vas muče!
Pozivi trenutno mogući samo iz Srbije.

Detaljan Mesečni horoskop za jul 2015. koji vam pišu naši najpoznatiji astrolozi pogledajte na sajtu MesecniHoroskop.com!