Astrolog Slavica Đoković

Astrolog Slavica Đoković

Astrolog Slavica Đoković

Biografija: Jedan od najboljih izdanaka najkvalitetnije škole Astrologije kod nas i Astrolog čije se ime već pominje sa respektom. Slavica Đoković rešiće sve Vaše probleme, a saveti koje od nje dobijete olakšaće Vam budućnost.
Višegodisnje iskustvo u ezoteriji unapredila je pohađanjem analize snova pod vođstvom prof. Ivana Nastovića ranih 2000. Dugogodišnje iskustvo i posvećenost pomaganju drugima je uspešno pomoglo brojnim klijentima da prebrode izazovne periode.

Interesovanja: Neprocenjivi je izvor uvida i praktičnog znanja iz oblasti sinastrije (uporednih horoskopa parova). Njeni saveti će vam pomoći da prevaziđete suštinska i trenutna ograničenja u odnosima kao i da svoju vezu sačuvate od mogućih uspona i padova. Dobar je savetodavac kada klonete duhom i svet počne da vam se ruši. Dubokim uvidima u potencijale samih ličnosti daće vam tačan i precizan savet kako da izađete iz naizgled nepremostivih teškoća. Pokazaće vam kako da verujete u budućnost jer sve što se dešava odigrava se na najbolji mogući način samo uz njenu pomoć. Uz njene savete život postaje jednostavniji jer će vas ona izvesti na stazu kojom ćete uvideti veliki kosmički plan za vas.

Nju možete svaki dan da kontaktirate putem našeg astro centra:

0901/88-88-89

a njena lična šifra je 19.

Sigurni smo da ćete sa Slavicom redovno razgovarati, i da će vam posle razgovora sa njom mnogo toga biti jasnije…

Pogledajte ostale astrologe koji uređuju Dnevni horoskop i Mesečni horoskop, a sa kojima možete da stupite u kontakt putem našeg astro centra: